mandag 28. april 2014

Siste nytt i Tromsø

Vi har foretatt oss litt av hvert siden vi kom til Tromsø etter påske. Vi har bygd oss hylle i boden, var på Byggern å kjøpte planker i metervis. Var en grei kar på lageret der som kappet opp alt i de lengdene vi skulle ha, kjempe greier å slippe det hjemme :) Hylla ble stor og fin. Vi skal nok få plass til mye i boden nå!

Vi har også malt den mørkerøde veggen vi hadde på det store soverommet. Nå er den blitt lilla og fin. Kjøpte en farge som heter syrin. Når vi kom hjem å åpnet malingsbøtta trodde vi først det var en litt for lys farge vi hadde valgt, men når den kom seg på veggen og fikk tørket ble vi veldig fornøyd med valget.

I dag var vi å kjøpte oss kjøkkenbord og fire stoler. Det var noe jeg fant på finn.no. Vi betalte bare 250 kr for alt sammen! Det var litt slitt, så nå holder jeg på å pusse og lakke bordplata og stolsetene. Bra vi har fått stor veranda så jeg slipper å holde på inne ;) Tror kanskje vi skal male de hvite beina også, så blir alt som nytt.

Vi handlet jo også noen klær på Ellos når vi var hjemme i påska. I dag kom pakken. Det var noe vi hadde bommet litt på størrelsen på, som må byttes i mindre størrelse. Veldig fornøyd med shortsene vi bestilte!






Ingen kommentarer: