mandag 10. juni 2013

Storslett hos Ingunn

Den 24.mai dro vi på besøk til Ingunn på storslett, jeg, Monica, Linda og Ida. Vi startet vell i 12-tiden fra Tromsø og Linda hadde vært flink å lese fergerute så vi hadde perfekt timing til fergene. Det var veldig fint vær og fint å reise med ferge, på den andre ferga spiste vi både is og vaffel. Jeg og Monica fikk ketchup i håret når vi skulle ha syltetøy på vaflene siden de hadde vært så lure å henge ketchup-flasken rett over der :P
Vi ankom hos Ingunn rundt klokken fire, det passet bra siden hun da var kommet seg hjem fra jobb! Det var fint vær og vi grillet og koste oss og syklet litt på enhjulingen, det er lenge siden sist og vi fant ut at det er ikke som med vanlig sykling at når man har lært det en gang så kan man det resten av livet, hær tror jeg man må vedlikeholde ferdighetene sine litt.
Lørdag var det ikke så fint vær, det var litt regn og vi kjørte til Sørkjosen og kjøpte oss is! På kvelden var vi på Bios og spiste pizza, begge de andre gangene jeg har vært hos Ingunn har vi også tenkt å gå dit men da har det vært stengt, så alle gode ting er tre!
Søndagen var det dags for oss å kjøre hjem igjen, men vi var alle enige om at det var trivelig å være på besøk hos Ingunn!
Monica på ferga

Monica slapper av i sola

Linda prøver enhjulingen

Selvutnevnt grillsjef!

Mat og kos på verandaen

På Bios

Vi venter på maten

Gjennomtenkt antrekk!

1 kommentar:

Renate sa...

hahaha det siste bildet er sykt morsomt!! legg det ut på face :P